23 maj 2013

Min födelsedag

Väcktes i morse av "vacker" sång av Michi och Fredrik och fick en bok samt fyra berlocker med familjens kinesiska tecken: kaninen, draken, tuppen och råttan, till mitt Pandoraarmband. Jättefint! Direkt på morgonen bar det sedan av hem till Ann-Charlotte där vi hade kaffemorgon med Swea. Hon hade till och med gjort jordgubbstårta och alla sjöng för mig även där. Andra gången inom ett par timmar :)


Efter kaffemorgonen hade vi styrelsemöte och sedan var det bara att kasta sig iväg till skolan där det var marknad. Hade ju lite nytt nu efter att ha varit i Hongkong och Kina och det var tydligen rätt saker för jag sålde riktigt bra!


Hade köpt lite färdiga armband som var väldigt populära som man virar flera varv runt handleden.


När jag kom hem väntade denna fina bukett som Anna skickat med ett kort till mig från London. Så glad jag blev!!!


Fredrik kom hem med en fin medalj från skolan som han fått för Most Improved Player i badminton. Grattis!

På kvällen bar det sedan av till Pressroom för lite födelsedagsmiddag.


Vi skrattade gott för när vi beställt in förrätt och varmrätt så kom en av kyparna in med en bricka med pizza på. "The chef wanted you to try our new pizza", sade han. Kul, tänkte vi och skulle ta varsin bit. Då var hela pizzan till oss. Vi var ju nästan mätta innan vår mat kom in...


Personalen hjälpte till att ta ett kort på hela den samlade familjen :)


Rätt som det var kom hela personalen in och sjöng Happy Birthday to You och när de på slutet klämde i med Happy Birthday dear Anki, så insåg jag att vi nog varit där en del... ;)


Som vanligt blev det en jättemysig kväll där och nu är 49-årsdagen ordentligt firad!