08 februari 2022

Garderober dag 2

Dag två med garderoberna och det går stadigt framåt. Härligt att se och jag ser verkligen fram emot att kunna stoppa in alla saker som hänger på ställningar runt om i hela lägenheten. Smög till mig en bild på Ioan som fixar allt.


När arbetsdagen var avslutad idag så var alla skåp uppe plus överliggaren. Nu skall mer inredning i samt dörrar på plats, sedan är det klart.



Anna fyller 29 i morgon men har ordnat firande i dagarna tre. Vid halvsex hoppade vi på tåget in till Paddington. Michi och jag hoppade av och bytte till ett snabbtåg i Slough, men Anna och Erik satt kvar hela vägen. Vi skulle in och ta ett PCR-test. När vi kom till Paddington var vi där tretton minuter före Anna och Erik. På den tiden hann vi testa oss, gå till andra änden av stationen, hinna med ett toalettbesök och gå upp till taxibilarna lagom till att de kom promenerande. Vilken timing! Väl tillsammans bar det av till The Ship, en pub i väntan på Fredrik och Lucy, och sedan St Moritz, en schweizisk restaurang i Soho. Verkligen genuint! 


Självklart blev det fondue i tre olika varianter till middag. Det kändes som om vi befann oss på en skidort. Sååååå gott, speciellt den med ost!



Efter middagen hade Anna bokat in oss på Flight Club, där även Fredrik firade på sin 25-årsdag. Detta är ett ställe där man kastar pil och det var väldigt roligt. Verkligen ett ställe dit man kan ta med gäster på ett kul event.



Anna hade dessutom köpt in en magnumflaska med champagne för att fira in födelsedagen. De bjöd flott de små barnen!


Alltså, jag och selfies... Men det blev i alla fall en bild på oss allihop. Michi gick vinnande ur den totala kvällen. Vem som kom sista kan man nästan se... Mer otur än oskicklighet tror jag.


Jane, på Signature Kitchen, var idag och kollade på hur det ser ut med köket, badrummen och sovrummet. Hon var väldigt nöjd. Hon hade också med sig killen som ansvarar för eubiq-kontakterna så nu är allt enligt plan. Det sista badrummet fogades idag också så nu kan de börja sätta in badrumsmöblerna också.



Kaklet i köket är nästan helt klart. Kommer dock behöva ett par lådor till.


Jane kommer tyvärr inte kunna vara med på installationen då hon gifter sig den 13 februari och är bortrest. Vi får hoppas att allt går vägen ändå.