06 december 2022

Zumba, jobb och hemmakväll

När jag går till zumban på morgonen så ligger alla nedfallna löv i små högar. Tidigt, tidigt är gatuarbetare upp och sopar upp allt som fallit ner under natten. Rent och snyggt!


Thelma var iväg till läkaren här idag och fick sin andra booster, alltså spruta nummer fyra. I år skall hon äntligen resa hem till Filippinerna igen och då känns det skönt att vara vaccinerad.


Vi hämtade upp post från vår förra lägenhet idag, Hijauan, och det ser nästan likadant ut. Lite tomt på väggarna bara och nya gardiner.


Efter en dag på jobbet åkte jag hem för en myskväll. Michi skulle på "gubb-pub" i Bangsar. Så mysigt att tända lite ljus och ta en bok och sätta sig i lugn och ro. Det blev lite genomgång av bokhyllorna också så att jag får med mig en full väska till Langkawi igen. Så bra att jag kan lämna in där.


Nu är det tio dagar kvar tills vi ska resa igen. Det känns både roligt och lite stressigt för det är mycket som ska hinnas med innan jul, både med presenter och jobbet. Det var skönt att ladda batterierna.