13 november 2018

Hundra ärenden i KL

Idag har det varit en dag för tusen småärenden. Beställde korv att ta med till Langkawi, bokade service för bilen på Langkawi, kollade när servicen är klar på Toyotan och massor med annat. Bara att bocka av på en lista. Vid 11 träffade jag Pia och några andra tjejer och gick till en inredningsbutik i Sungai Buloh. De hade mycket snyggt men det enda jag hade med hem var en skärbräda.



Väl hemma hade vår nya möbel till Langkawi kommit. En hopfällbar massagebänk. Nu när vi har gäster så kan en tjej komma hem hit istället för att vi skall iväg. Känns konstigt att gästerna skall få massage i sovrummet på sängen så då investerade jag i den här i stället. Inte dyrt alls här i Malaysia.


Var hemma en snabbis för Lee skulle komma och fixa Michis dator och när det var klart stack jag ut igen. Första besöket blev på Nespresso där de nya julsmakerna hade kommit. Fick prova en som kallades macroon och den var jättegod.


Åkte sedan till Ikea för att köpa aadventsljusstakar till kontoret. Det var så juiigt och fint. Tyvärr visade det sig att ljusstakarna bara finns på Ikea i Cheras så det får bli ett besök där senare i veckan.


Var också förbi Tylö och fixade nya lampor till bastun på Langkawi. Bokade till en väska på AirAsia inför fredag så jag kan ta med massagebänken upp, Dagens uppgifter klara!