25 augusti 2019

Dags för Anna att resa tillbaka till London

Det blev en lite senare frukost idag med tanke på att vi varit ute och dansat med Fredrik och Anna och Nur hade varit på kräftskiva hos Daniel. Frukost på balkongen klockan elva! Vid ettiden åkte vi in till Pavillion hela familjen för det var äntligen dags för Fredrik att få sin examenspresent. Vi hade i ett svagt ögonblick lovat honom en klocka. Hans prestation har varit fantastisk med hans First från Kings College och nu får han ett minne som han kan ha resten av livet. Vet inte vem av oss som var gladast eller stoltast. 


Lådan han fick till klockan vägde flera kilo och var bara den hur fin som helst :) Sedan skulle det mästas, justeras och demonstreras. Vi var nog där nästan en timme! Nu är han presentabel på det nya jobbet! 


När presenten var inhandlad gick vi ner till food courten för att få i oss lite lunch. Här kastas man mellan ytterligheterna.

  
Efter maten släppte vi av Fredrik i Bangsar där han skulle träffa lite malaysiska klasskamrater från förr på en fika. Vi åkte hem så att Anna fick packa det sista. Thelma kom hem tidigare idag för hon ville säga hejdå till Anna och ta det obligatoriska fotot på dem båda. 


Nur var kvar hos oss och följde med till Momotalo Yakitori, japansk barbeque, där vi åt middag.



Fredrik försvann iväg till sina kompisar igen efteråt och Michi och jag åkte med Anna ner till KL Sentral så att vi fick krama om henne ordentligt innan hemresan.



Och så var vi bara tre. Fredrik får vi behålla till nästa lördag så det är många dagar kvar.