31 juli 2019

Fredriks jobb blir klart!

Idag skulle vi till osteopaten Börje och jag hade skrivit in klockan 11 i kalendern. Klockan tio ringde de och undrade var vi var. Då hade jag skrivit in 10 när vi var i England och så ändrades det till 11 när tiden ställdes om. Inte bra! Michi har dessutom haft lite ont i ryggen så han skulle ha behövt gå dit... Michi hade ett möte också så vi åkte in till stan i vilket fall. Det började med en tur till Anders.



När Michi hade sitt möte tog jag en snabb sväng ut till Lerum för att se att allt såg ok ut. Michi skulle sedan tillbaka till Anders med medicin han hämtat ut och släppte mig i stan för att fixa lite ärenden. Födelsedagspresent till Nicole som fyllt 18 blev inhandlat bland annat äntligen...

När jag var i Lerum ringde Fredrik efter sin femte intervju på Alvarez and Marsal. Han hade blivit ordentligt grillad, men också fått beröm. Han tyckte att han var nöjd med sin insats och inte kunde gjort mer själv vilket alltid är skönt. Skulle han inte få jobbet nu så var det för att de letade efter någon annan typ eller andra kvalifikationer.

När jag sedan var på stan och Michi precis skulle hämta upp mig så ringde det igen till mig och Michi samtidigt. Det var en glädjestrålande Fredrik som berättade att han var familjens senast anställde. Jobbet med forensic finance var hans. Åh så fantastiskt roligt att han fick det han ville ha efter alla intervjuer och alla förberedelser. Nu kan Michi och jag luta oss tillbaka, vi har gjort det vi har kunnat för våra barn och nu är det dags för båda två att stå på egna ben. Stort grattis till Fredrik!


På kvällen hade vi sedan bjudit över Marie och Ingemar till oss på middag. Roligt att få en helkväll och sitta och prata!






Det känns som om sommaren bara har susat förbi och vi har knappt haft tid att träffa alla kompisar på Rörtången. Nu fick vi i alla fall sitta ner lite med dessa två :)