12 oktober 2019

Heldag själva och Michi och Tobbe kom på kvällen

Första frukosten idag blev till Shadow som skuttade runt som en galning när han serverades resterna av ris och anka toppat med lite pellets.


Pappa fick frukost nummer två ute i trädgården. Prioriteringar :)


Efter en fantastiskt skön morgon kom världens störtskur och vi fick söka skydd under tak.


Hummer hade tagits ut ur frysen igår och jag passade på att koka den medan vädret var som det var. Roligt att man kan lyxa sig så här. Vi köper den ju frusen så det är ju ingen stor kostnad.


Pappa och jag åkte ner till stranden för att äta lunch och komma ut ur huset lite. Döm om vår förvåning när vi kom ner och Yellow café var stängt. Det är så lustigt här på Langkawi för det finns så få strandrestauranger jämfört med andra badställen. Nu när det är lågsäsong så stänger man till och med de få som finns...


Vi åkte bort till vårt gamla hotell Frangipani och tog lunch där istället. Det blev de typsika rätterna med beef rendang och satayspett. Nationalrätter här kan man säga.


Michi åkte ut till KLIA  och mötte Tobbe som landade från Sverige. De fick några timmar på flygplatsen innan de tog Malindo upp och landade vid åtta. Då stod pappa och jag redo med middagen.


Erik hade skickat ett foto idag. Inte visste vi att vi hade så dansanta barn! Det ser ju riktigt bra ut :)


Vi fick en jättehärlig kväll på altanen. Skönt att vi stannar ända till på måndag!