18 januari 2020

Langkawi med Sohail

Wow, vaknade och tittade ut och poolen var blå!! Det funkade!! Nu skall vi byta poolskötare. Inte till mig som Michi skämtsamt tyckte, utan till Alan som sköter om allt annat i huset.


Michi och Sohail tog sig an jalusin efter frukosten. Nu är den fin igen!


Vi var hemma och tog det lugnt och Michi fixade lunch. Vad kan det ha blivit??? På kvällen åkte vi ner till The Cliff vid halvsjutiden för att titta på solnedgången.


Man kan inte direkt klaga på utsikten. Så konstigt att det alltid finns lediga platser mot havet.


Vi fick oss ett gott skratt när vi såg deras dekorationer över baren. Granris kvar från jul, men nu med invirade röda kineslampor i för det kinesiska nyåret. Anything can... som de säger här.


Vi promenerade sedan längs stranden bort mot Orchidria. De röda lyktorna finns nu överallt.


Ute till havs tänds de gröna ljusen från fiskebåtarna. Färgglatt så det förslår!


Alltid lika roligt att komma till Orchidria med så många som kommer fram och hälsar och frågar hur det är. Personalen stannar kvar år efter år vilket är ett gott betyg till restaurangen. Maten var som alltid väldigt god!


Det är roligt med alla kulturer i detta land. Här sitter två affärsmän och äter god middag. Ingen öl. Istället dricker de ur varsin färsk kokosnöt. Lite oväntat!



Efter middagen åkte vi hem igen. Lite tidigare kväll idag. Michi och Sohail satt uppe i går och pratade så idag var alla nöjda med dagen innan midnatt.