05 januari 2013

I KL och på Langkawi

Fredrik och jag tillbringade så lördagen hemma i KL. Jag satt nästan hela dagen och sorterade alla bilder jag tagit, tillsammans med Marianas och Cathrines bilder. Roligt att komma igång och blogga igen. Fredrik pluggade massor och träffade sedan på kvällen kompisarna Jake och Harrison och sov över där.

På Langkawi gick livet vidare med nya äventyr för våra vänner. Ett nytt djur upptäcktes bland annat. Gissar att vi har en hel del kvar att upptäcka...


Morgonen började lugnt och nu när Fredrik åkt fick Nicole rycka in som poolskötare.




Det blev en tur ner till Pantai Cenang igen men bara för Mariana och Cathrine, så Mariana fick prova på att köra i malaysisk vänstertrafik för första gången. De gjorde ett stopp inne i en butik och som på väldigt många ställen här i Malaysia så hängder porträtt på väggen av det malaysiska kungaparet samt premiärministern.



Så blev det ett par timmar på stranden innan det var dags för tur till linbanan klockan tre.





Så åkte Michi, Mariana, Cathrine och Fredrik iväg till Langkawi Geopark där de skulle ta linbanan upp på toppen. Vi har aldrig gjort detta trots att vi varit på Langkawi så många gånger. Jag får ta och passa på när pappa kommer och hälsar på.



Så bar det av upp i linbanan och det är en lång väg upp.





Men utsikten där uppe var fantastiskt och man kan till och med se över till några thailändska öar.





När jag var på tjejresa hit så var vi på The Cliff som jag nu rekommenderat. Man sitter och tittar rakt ut på havet och solnedgången och det är så otroligt vackert. Det var lika uppskattat denna gång.





Efter en liten drink på The Cliff var det sedan dags för middag och färden gick mot Red Tomato.




Nu är det sista natten med gänget på Langkawi. Imorgon bär det av ner till Kuala Lumpur och nya äventyr.



Alla ser lite lätt röda ut så det kanske är bra att komma till lite stadsmiljö istället :)