31 maj 2014

Till KLCC, fika och Sjönells

Efter frukost tog Michi och jag oss en tur ner till KLCC.. Det var längesedan vi var nere på stan och vi kunde dessutom passa på att köpa Fredriks böcker han måste läsa i sommar. Vi skrattade gott åt hur modernt det är här. När vi parkerade bilen i det enorma garaget i KLCC satt det sådana här skyltar här och var. Det var bara att scanna med telefonen och vips hade vi vår p-plats uppskriven. Helt imponerande!


När bokinköpen var klara strosade vi runt lite och var bland annat inne på Isetans fantastiska matavdelning. Se om ni kan hitta Michi bland alla koreaner som ville provsmaka lite av varje :)


På vägen hem stannade vi till vid Shoplex och tog en kaffe. Det blev sedan en liten promenad ner till 1 MK där vi var tvungna att gå in och titta i det nyöppnade H&M.


Även Pandora har öppnat igen så nu börjar det nästan bli klart.


På kvällen var vi hembjudna till Eva och Jan Sjönell tillsammans med Anders W. Eva flyttar ju hem nu till sommaren med flickorna så Janne flyttar över till Banyan istället.


Här fick även jag vara med på kort tillsammans med Anders.


Det blev en jättetrevlig kväll. Vi hade fått sms av Anna att hon varit på tjurfäktning idag...


Inget hon gillade speciellt, men det tillhör ju väldigt mycket den spanska kulturen. Nu är det väl nästan förbjudet överallt i Spanien, men i Madrid är det fortfarande tillåtet.