03 februari 2013

Ny mobil och The Lobsterman

Jippie - en ny telefon! Min gamla telefon, en iPhone 4 har börjat bli rätt kass, bilderna blir inte bra och ibland hörs inga signaler och samtalen bara bryts. Idag var det dags för en ny telefon - en iPhone 5. Härligt! Bilderna blir fantastiskt bra och jag har lyckats få över allt från den gamla telefonen till den nya, till och med alla mina gamla meddelanden! Rätt nöjd med det :)


På kvällen gick Michi, Fredrik och jag ut och åt på en restaurang som heter The Lobsterman och som vi fått rekommenderad av några bekanta, Lee Eng och Roland Björlin. Här serveras i princip bara hummer från Maine till priser som inte är allt för farliga. Där fanns akvarier som var överfulla med humrar.


Till förrätt beställde vi in hummersoppa.  När vi beställde den sade de att den är väldigt bitter och vill ni verkligen ha den? Vi beställde in tre och när de skulle servera fick vi bara en för de ville vi skulle smaka först. Lite lustigt... Den smakade i alla fall som hummersoppa brukar så vi bad att få in mer :)


Så här nöjda var Michi och Fredrik när våra tre hummrar a 700 gram kom in. Vi hade beställt tre olika; en med chili och vitlök, en Thermidor och en fylld med svamp och sås.


Så här goda såg de ut...


Proppmätta snirklade vi oss hem igen genom smågator och bakvägar. Tur vi hade med oss gps!