16 november 2014

Manza julmarknad

Medan Michi och övriga var kvar på Langkawi så gick jag upp tidigt imorse och körde till Le Meridien för att vara med på Manzas julmarknad. De är rätt dyra att vara med på de här marknaderna som olika länder organiserar så det blir bara en i år. Sedan blir det lite på skolan och någon kaffemorgon hemma.


Michi och Ingvar hade åkt och köpt material på Langkawi och byggt upp en spaljévägg vid det nya förrådet så inte hundar eller andra oinbjudna skulle komma in. Det blev verkligen jättefint!!


Michi åkte runt en sväng med D också och de var bland annat nere vid Pantai Cenang där Oasis och mycket annat låg tidigare. Nu är det mesta jämnat med marken och ett stort hotell skall komma upp med hur många våningar som helst. Så synd att alla små och mysiga ställen försvinner...


Fredrik och jag gick till B-Lab för lite söndagmiddag och jag provade deras Jamón Iberico som var riktigt bra. Var inte så hungrig så det var alldeles lagom. De har mycket ny personal nu och hon som hjälpte oss var väl inte den smartaste. Flera saker blev fel, men allt gick ju att rätta till :)


Mysigt att få en date på tu man hand med Fredrik. Det händer inte alltför ofta!