26 augusti 2014

Michi opereras för diskbråck

Idag har varit en dag av lite orolig väntan. Just ryggoperationer är ju inte alltid att leka med. Som tur är vet vi att läkaren skall vara riktigt bra. Jag gick iväg och tränade imorse och var sedan hembjuden till Marika på lunch. Det blev god laxpasta och sedan hembakade kanelbullar.




Michi vaknade inte upp förrän framåt sjutiden och då skyndade vi oss dit allihop. Han var fortfarande groggy efter att ha varit nersövd och somnade till flera gånger när vi satt och pratade så vi stannade bara en liten stund. De säger att operationen skall ha gått bra och det känns fantastiskt skönt.



Harwant Singh är en av Malaysias bästa ryggläkare och jobbar på Pantai. Förutom att vara väldigt skicklig är han dessutom så lugn och förtroendeingivande, men med en stor portion humor. Att han dessutom jobbat vid flera tillfällen i Göteborg var ju en extra bonus.



Under operationen hade Michi elektroder som mätte nervernas bana mellan hjärnan och höger fot. När de startade var känseln nere på 80 procent, men när operationen var slutförd var den uppe på 98,5. Nu får tiden läka resten. Skönt att operationen är över!