20 januari 2017

Laila och Kees flyttar ut

Gästerna går omlott här, men det är kul med alla som backpackar för det är många roliga historier man får höra. För Laila och Kees var detta första stoppet, men de kommer kanske tillbaka senare. Nu skall de flytta ner till Chinatown för att vara lite mer i centrum. Dags att säga hejdå för den här gången.



Sara tillbringade dagen vid poolen och i gymmet. Vid tretiden gick vi hemifrån och tog en lunch för att sedan gå till Shoplex på pedikyr. De hade nu gjort om hela salongen så det var mycket mer platser. Nu är vi snygga igen :)




Det visade sig att Sara älskar sushi - något vi hade gemensamt - så till kvällen promenerade vi upp till Sushi Zangmai och åt sushimiddag. Mums!




På kvällen passade Sara på att kolla film i sitt rum. Efter tre månader på resande fot, boende i hostel med flera andra, har hon tyckt att det varit så lyxigt med eget rum, kunna gymma, duscha varmt, få tvätta sina kläder och få dem torra. Det finns många små vardagliga saker att uppskatta efter lång tid i ryggsäck :) Sent ikväll kommer Michi hem från Shanghai!