28 december 2012

Anna till London och middag hos pappa

Jag hade i morse blivit hembjuden på fika klockan tio till Eva Sundberg. Det blev bara en timme eftersom resan tillbaka nu börjar dra ihop sig och jag hade mycket att göra hemma. Jättemysigt att vi hann med det i alla fall. När jag precis var på väg att gå ringde Michi och undrade vad jag gjort med hyrbilen. Avis hade ringt och sagt att någon anmält att den stod så dumt parkerad att den stoppade all trafik och att den nu skulle bärgas bort. Jag var som ett frågetecken. Hade någon stulit bilen? Hade jag inte dragit åt handbromsen så den rullat ut i gatan? När jag kom till Eva såg jag en vändplats på vänster sida om hennes hus och en fin parkering mellan henne och grannen på höger sida. Det är kedjehus och platsen såg ut att vara hennes. Dock ej så, utan det var grannens p-plats. Han var borta när jag kom. Nu hade han under denna timme kommit tillbaka, parkerat bakom min bil så jag inte skulle kunna åka ut, ringt Avis och hotat om bortbärgning. Allt detta istället för att bara ringa på hos grannen och kolla om hon hade en felparkerande gäst. Visst hade jag gjort fel, men man behöver kanske inte bli så upphetsad...

Väl hemma åkte alla julsakerna ut och bara adventsljusstaken mot gatan är kvar. Den tar Helene bort sedan. Fredrik försvann in till stan för att se Bilbo med sina konfirmationskompisar och Helene kom ner en snabbis för att säga hejdå till Anna för denna gång, sedan bar det av ut till Landvetter. Planet gick i tid denna gång och Anna sover hemma hos Fredde och Norma ikväll och åker vid tvåtiden imorgon till Amsterdam och möter oss där.


Själv blev jag hembjuden till pappa på lite middag och det blev gravad lax och dillstuvad potatis. Mums! Så många har varit sjuka denna julen så vi har inte hunnits ses så mycket som vi brukar så det var extra mysigt att få denna stund tillsammans.



Nu återstår det bara att packa i väskorna och lite till, så är vi redo för resa ner till Malaysia igen.