04 december 2023

Besök på Global Doctors

Startade dagen med ett besök hos Global Doctors. Jag var ju där för några dagar sedan och gjorde lite tester och nu var det dags för resultatet. Det var mycket de hade kollat. Förutom de vanliga sakerna med kolesterol och annat hade de även kollat värden för sköldkörtel, artros, cancertriggare, levervärden, njurar, hjärtat och till och med D-vitaminnivå. Allt låg perfekt mitt i skalan och det känns ju otroligt skönt. Det där med att man känner sig som 30 plus på insidan kanske stämmer :)


Var på banken efteråt och de hade ett väldigt modernt nummersystem. Man fick scanna en QR-kod och fylla i vad man skulle göra och fick sedan upp ett nummer på mobilen. Alltid något nytt att lära sig!

Ambassaden skickade ut mail om nya bestämmelser för ankomst till Malaysia. Tydligen skall man 3-5 dagar innan ankomst fylla i en digital anmälan som skall vara klar inför köandet till immigration. Eventuellt gäller det inte för de som har långtidsvisa vilket vi väl skall räknas som. Följer med spänning.


Fick rådet att toppa upp med sprutan för Hepatit A och B. Om motståndsvärdena går ner till 0 så måste man börja om med tre sprutor. Nu hade jag 17 så det var dags.


Väl hemma i Almaspuri hade det hunnit bli julpyntat i entrén.


Man ler lite åt försöken att få julstämning. Är man härifrån tycker man säkert det är jättefint, men vi nordbor har nog lite svårt att få till den rätta känslan. Hemma i Sverige verkar det ju vara en riktigt vargavinter.