14 december 2019

Lugn dag i London

Anna och Erik fixade supergod frukost i morse med omelett med spenat och fetaost. Fredrik kom också över och äntligen var vi allihop. Det måste vara så roligt att Anna har fått komma in i sin lägenhet äntligen.



Anna och Erik hade sedan länge bokat in en spa-helt. lördag till söndag. så vi hade lägenheten för oss själva. Vi gick ut på promenad med Fredrik. Första stoppet blev svenskaffären i Marylebone. Leverpastej och lingongrova var beställt. Vi gick sedan vidare till svenska kyrkan där Katarina Bäckelin nu är präst. Hon jobbade i Singapore när jag var ordförande i svenska skolan och då träffades vi på tre skolavslutningar. Efter det har vi hållit kontakten via Facebook så det var kul att få komma och säga hej personligen. Hon visade runt oss i kyrkan och fick oss att lova att höra av oss tidigt nästa gång så vi kan hitta på något plus få se hennes "prästgård". Roligt!


Fredrik lämnade oss sedan och Michi och jag hittade ett mysigt skandinaviskt café. Marylebone är verkligen ett svenskt område med ambassad, kyrka, caféer och affär.


Anna skickade foto från deras helg. De ser ju ut att ha det bra efter ansiktsbehandling och annat.



Fredrik kom bort till oss på kvällen igen och vi promenerade ner Annas gata och bara tog en enkel middag på puben där Anna och jag bodde en gång under hennes renovering.



Fredriks kompisar Viktor och Axel kom också över en liten stund innan det var dags att gå hem.




Alltid roligt att träffa kompisarna. Dessa tre skall eventuellt flytta ihop nu när de måste byta lägenhet.