29 augusti 2014

Award Assembly

Började dagen med ett besök i en lägenhet i Verve Suites där speglarna började lossa på en vägg. Företaget som satt upp dem har nu lovat att komma och byta ut dem.


Därefter blev det lunch med Marika på Sushi Zhangmai.


Efter lunchen var det dags att åka till skolan där det nu skulle vara diplomutdelning baserad på slutbetygen från förra året. Det var en sådan här samling för en vecka sedan men då hade skolan glömt ett trettiotal elever. Dåligt! Fredrik räckte upp handen då och fick uppmärksammat det hela. Nu blev det ny samling.


Fredrik fick det högsta diplomet, vilket är guld, och som alltid var vi lika glada och stolta!


Anna tog idag flyget på eftermiddagen och åkte upp till Langkawi själv för första gången. Vi hade bokat sedan ett tag att åka upp med Thonellarna, men nu kom Michis operation emellan. Anna åkte upp som första man och Thonellarna kommer imorgon. De nya kamerorna är på plats och Michi såg Anna åka in på vår parkering :)


Själv åkte jag bort till Pantai igen för att träffa Michi. Han hade fått en jättefin korg med blommor och frukt från Bukit Kiara Properties. Så jättegulligt! Jag hade med lite ostbricka att överraska med så vi fick en jättemysig kväll.


Imorgon skall han äntligen få komma hem. Det blir så skönt!!