28 november 2012

Dags att åka hem igen

Denna sista dag följde vi samma procedur som igår. Efter frukosten körde Jeanette ner Anette och Ammi till Sunset igen medan jag var kvar hemma för att vänta på Rentokil, den malaysiska motsvarigheten till Anticimex. De skulle kika lite på huset samt lägga ut lite medel mot oväntade gäster i huset :) När jag var hemma kom Jojo tillbaka och planterade om de tre växterna som vi satte vid möblerna kring poolen. Det blev riktigt bra!






Även murkillarna kom tillbaka och arbetet gik vidare. Var bara tvungen att ta en bild på trädgården för just nu ser det inte vackert ut. Högar med jord, cement och stenar överallt och det blir otroligt smutsigt inne på bara ett par timmar för man drar in hur mycket damm som helst. Skall bli väldigt skönt när all stensättning är klar! D kom också förbi och vi diskuterade att sätta halva tegelrör från hålen i muren så att vattnet kan rinna ut och sedan ner i stora urnor. Kan bli fint.




Nu är de dock klara till tre fjärdedelar och det ser bra ut. Det är ett riktigt hantverk!



Jeanette och jag åkte senare ner och åt thailändsk lunch med Ammi och Anette och sedan var det bara att åka hem och packa och åka till flygplatsen. Vi har haft tre fantastiskt roliga dagar och nu var det dags att återvända hem igen. Flyget landade i tid, men det var otroligt mycket trafik så det tog låååång tid att komma hem och vi var inte i Mont Kiara förrän vid åttatiden.