16 november 2019

Reparationer vid huset och middag på Orchid Ria

Idag höll vi oss kring huset mest hela dagen. Det var dags att fixa lite saker igen som hade gått sönder. Med de åskoväder som är med jämna mellanrum på Langkawi hade nu tre kameror slutat visa bild. Inte så bra. Harry, vår kompis som satte upp våra larmkameror, har nu flyttat till Filippinerna och kunde inte fixa det.Alan hade en kille som jobbat med CCTV för hotell och som nu kom till undsättning. När han gick fungerade i alla fall åtta av de nio kamerorna. Alan kom även med en elektriker som fixade alla lampor med rörelsedetektorer. Inte heller de blev helt klara så imorgon kommer allihop tillbaka.


Vid sextiden fick vi hem Katarina till oss på en fördrink innan middagen. Jag fick posera som en av ägarna till detta hus.


Vi tog sedan en taxi ner till Orchid Ria för att äta lite god fisk och goda räkor. Vår kompis var där och var som alltid lika glad.


Michi tog sig an att dela upp vår ABC-fisk. Det gör han bra! 


Tog kort på vår lilla servetthållare. När den gröna klädnypan kommit på då kan man gå. Tecken till hela personalen att kunderna har betalt. 


Vi promenerade efter maten längs med stranden. Vid en liten strandbar var det killar som höll på med eld och som var jätteduktiga. Där blev vi sittande en stund.



Ännu ett kort på Katarina och Michi. De ser ju väldigt glada ut :)


Vi var hemma vid midnatt. Jag gillar när vi kommer hem och har belysning på våra träd. Känns alltid lite välkomnande.


Det är alltid skönt när vi reser tillbaka måndag morgon och man vet att man har heeeeeela söndagen kvar häruppe!