10 november 2011

Manikyr och pedikyr - jobbigt i Tropikerna

I onsdags var det så dags att tjusa till oss lite inför den förestående Langkawiresan. Madeleine, Louise och jag traskade iväg till You´nique i Shoplex och började med manikyr. Jag fick lite söta fiskar målade på naglarna.


Efter manikyren var det dags för pedikyr och vi fick sätta oss bekvämt brevid varandra.



Caroline hade varit med Anna i skolan under de två första lektionerna, men strax innan tolv kom de båda ner till nagelstället också. Anna hade "study hall" två timmar. Det blev en kombinerad pedikyr och repetition inför matteprovet som hon skulle ha sista lektionen.


Caroline tog hela paketet med manikyr och pedikyr. Det är svårt att välja färg när man ser mängderna de har att välja på!




När vi var klara åkte vi iväg till Ikea för jag skulle handla bröd. Tyvärr slutar nu  Ikea att köpa in produkter från andra leverantörer och skall bara ha egna produkter så i år blir det ingen glögg, ingen julmust, ingen ansjovis och inte brödet Fredrik gillar. Vi åt sedan lunch i The Curve, på Marché som även finns här. Louise och Caroline tog juice gjord på dragonfrukt.



Fina Deepavalidekorationer fanns överallt i shoppingcentret. 


På kvällen fick vi besök av Marie Höglund med familj. Hon är en skolkamrat som Michi inte träffat på 30 år. Hon har nu flyttat till Koh Lanta för att jobba på svenska skolan där i sex månader tillsammans med man och tre barn.




Det blev en trevlig och rolig kväll med, för de flesta av oss, helt okända människor. Livet är spännande!