24 maj 2011

Köp av tavlor hos Stephanie Kuen, 9 maj

Inför avskedsfesten för Harriet, Gunnar, Linda och Patrik hade Jeanette skickat ut mail om att vi alla skulle ge en gemensam present. Hon visste också att Harriet är väldigt förtjust i den malaysiska konstnärinnan Stephanie Kuen, så vi bokade ett möte med henne för att köpa ett par tavlor. Vi hittade två som vi var jättenöjda med! Den till vänster till Håkanssons och den till höger till Nords.

På kvällen var det dags för American Idol. Tyvärr är ju Karin inte kvar längre, så Jeanette och jag håller kvar traditionen själva. Vi ringde under programmet till Karin och Robert som nu var i USA och just hade firat att dottern Maria gått ut college efter fyra år på Richmond.

Vi smaskade i oss lite goda dessortostar och kex till programmet som vi brukar. Gott!

Besök av Lotta och Jan Nilsson

Ikväll, den 8 maj, har vi haft besök av Lotta och Jan Nilsson som är föräldrar till Michis kollegor Jimmie och Anders. Jimmie har jobbat på Soft Touch här i Malaysia ett tag och Anders, som jobbar i Sverige, har varit här på besök i jobbet flera gånger, så nu var det kul för föräldrarna att se hur det är här.

Även roligt för oss att träffa dem. En syster till Jimmie och Anders var här med en kompis för ett lite tag sedan också, så snart har väl hela släkten varit här :)

Det blev middag med grillning på balkongen och en jättetrevlig kväll!