17 juni 2015

Anna anländer med vänner från European Business School

Upp tidigt som vanligt. Det har varit riktigt svårt att ställa om den här gången. Kan somna sent utan att vara helt död av trötthet, men har väldigt svårt att somna om när jag vaknar och det är ljust. I morse blev det en tur till mataffären. De har ändrat sina öppettider och har nu öppet 6-23. Helt otroligt! Skönt i alla fall att ha hunnit handla det mesta innan Anna kommer. 

Vid halvett var jag sedan på Landvetter och hämtade Anna, Nur och Charlotte. Vi åkte bara hem och slängde in bagaget och sedan åkte tjejerna iväg för att hämta Samantha och Sophie som landade en timme senare. När alla fem kom hem blev det räkmackor till lunch.

 Charlotte, Sophie, Anna, Samantha och Nur

På kvällen var jag sedan hembjuden till Lotta K på lite ost och vin. Timmarna försvann snabbt och det var mycket som skulle uppdateras sedan sist. Inte en tyst minut :) När jag kom hem var det middag hemma och mycket fniss. Otroligt roligt att få träffa Annas alla kompisar när man bara har sett de flesta av dem på bild. Alla tjejerna verkar jättetrevliga. Den här terminen har Anna bott med Nur och Sopie. Nu flyttar Sophie ut och Charlotte flyttar in i stället.