06 juni 2011

Möte hos Nasha och försäljning på residenset

I fredags var det Sweamöte hos Nasha på hennes nya kontor på Jalan Ampang vid hotell Maya. Kontoret låg på våning 20 och hade en fantastisk utsikt över tvillingtornen.

Vi var sex tappra själar som träffades idag för att planera inför hösten och stämma av våren. Höstens program är nu nästan helt klart och den stora höjdpunkten blir väl kräftskivan. I år blir första året vi inte kan vara på residenset då det skall säljas och istället hade Nasha förslag på ett ställe nere i stan.

Efter mötet åkte Jeanette och jag ner till residenset där det var sluten auktion på alla ambassedens saker. Vi skulle väl inte handla så mycket, men fick i alla fall tillfälle att säga hejdå till Augustin och hans syster som jobbat där hur länge som helst.

Jenny, Klara och Peter från ambassaden var där och tog emot alla bud, så det var kul att även få träffa dem och säga hejdå. Per-Arne kom hem från jobbet och vi hann även säga hejdå till Anette och barnen för nu skulle de hem till Sverige.

Det var med vemod vi tog farväl av residenset som alltid stått öppet för oss svenskar, under senaste året nästan mer än tidigare. En epok är slut i Kuala Lumpur.