22 mars 2013

Påsklunch, badminton SEASAC och Pressroom

Påsklunch med Swea - en årlig tradition i form av knytkalas. Anna följde med och fick smaka mängder av svenska läckerheter.


Det serverades allt från sill och Janssons till gravad lax, köttbullar, revben och lammstek. Totalt var vi 23 Sweor som dök upp.


När lunchen var över åkte Anna och jag till Setia Alam där Fredrik var med MKIS för att spela SEASAC badminton. 12 skolor från sydostasien möts varje år. Av två dubbelteam och tre singlar måste tre av fem matcher vinnas för att skolan skall få poäng. Fredrik spelar förstadubbel med en ett år äldre kille som heter Sebastian. De hade vunnit en och förlorat en match på morgonen.


Anna och jag kollade två matcher på eftermiddagen och Fredrik och Sebastian vann bägge. Härligt! Speciellt nöjda var de när de vann över UWC som är en riktigt bra skola i Singapore som alltid kommer topp tre. Imorgon forsätter och avslutas SEASAC. Fredrik och Sebastian kunde vara nöjda och stolta med tre segrar i fyra matcher.

På kvällen var Fredrik bjuden på party på Souled Out så Anna, Michi och jag åkte till Pressroom och åt middag. Det är alltid lika fantastiskt gott och personalen lika välkomnande. Riktigt mysigt!