08 oktober 2016

Drömresan - Mot Maldiverna

Fredagen blev en dag fylld med ärenden. Besök på posten för att hämta brev, stopp hos revisorerna för att skriva på papper och sedan ett härligt besök för att fixa naglarna innan resan. Fick också mail från Anna som fått nya visitkort. Kul!




Så var det äntligen lördag den 8 oktober och dags för vår resa till Maldiverna för att fira vår silverbröllopsdag som var i juni. Michi hade hittat en väldigt snygg hatt som han påstod att han skulle ha med sig. Sällskapsresan återuppstånden...


Lade ut de rutor jag stickat ihop nu på täcket för att se om det räcker. Ser bra ut men mycket kvar givetvis. Lär väl bli klart till nästa sommar.




Klockan tre bar det av till KLIA 2 och incheckning. Det blev varsin öl och lite lunch på flygplatsen för att fira :)




Så var det dags för drömresan till Maldiverna. Tjohoooo!




På flygplatsen blev vi mötta av Thoufeeq och Aisha, Nurs föräldrar, och Michi hade lyckats smuggla med sig sin fula hatt. Gissar att den kommer att dyka upp med jämna mellanrum..!



Aisha hade fixat middag till oss. Vi var lite sega eftersom det nu var en tidsskillnad på tre timmar. Maten var fantastisk. Anna hade sagt att hon var väldigt duktig på att laga mat och vi kunde bara hålla med!



De hade ju rätt trevlig utsikt från lägenheten. Tyvärr skall det byggas hus framför dock.




Vi somnade snabbt och gott redan vid halvelva, vilket var halvtvå svensk tid. Vi fick Nurs rum och skrattade gott åt Ikea-sängkläder och många andra saker från Sverige. Som att komma hem.