02 april 2016

Lobsterliscious på Hilton

Michi och jag tog oss en tur till Ikea för att titta på lite saker till Langkawi. Hittade hyllor som kan vara bra för utomhusköket. Man vill inte ha för tätt för det ska ju gå att se om en liten orm lagt sig på en hylla eller lite bakom. Nya tankar...




Det skulle också köpas diskho, kran samt handtag till en glasdörr. Vi lyckades bocka av hela listan.




På Langkawi var bordet klart och nu gjordes ett hål i mitten där vi ska sätta som en blomkruka eller aluminiumform där man kan lägga i is och ställa öl och vin som ska hållas kallt.


Takteglet började också läggas på plats så nu är det mesta klart!



Idag var det Mateos sista dag i KL för den här gången. Han flög med Malaysian airlines så vi gick och checkade in hans väska vid tåget på KL Sentral och promenerade sedan över till Hilton där de hade hummerbuffet som en engångsföreteelse.





Det var helt otroligt! Hur mycket hummer som helst från Canada och Boston dukades fram. Det fanns lobster thermidor, hummerpaella, hummerpizza, hummersoppa, tandorihummer, färsk hummer - ja hummer i alla former. Så gott!!!






Michi och Mateo verkade nöjda med kvällen!



Även Fredrik och jag fick vara med på kort.




Vid niotiden fick Mateo sticka iväg för att ta tåget ut till flygplatsen, men vi andra satt kvar och njöt tills det inte fanns en centimeter plats till kvar i magen. Vilken kväll!!!