24 oktober 2014

Shopping, shopping, shopping

Så var det dags för lite shopping. Detta var shopping med två tjejer som sade sig inte shoppa så mycket, men ack vad fel de hade... De hade ingen aning om KLs utbud och priser :) Vi startade nere i KLCC med att fota och titta på tvillingtornen innan det blev dags att attackera butikerna.


Det var inte lätt att få med både personer och torn så det gällde att komma så lågt ner som möjligt. Maria gjorde ett bra jobb!


Efter att ha gått ett par våningar inne i KLCC var det dags för kaffepaus och redan nu hade påsarna ökat i antal.


Efter KLCC blev det besök i Pavillion och libanesisk lunch.


Vi valde sju olika mezze, dvs libanesiska smårätter med hummus, vindolmar, lammkorvar och mycket annat.


Vi var väl hemma i lägenheten igen framåt halvfemtiden och det ser väl ut som om Eva och Maria har gjort ett gott dagsverke!


Det blev bara en timme hemma innan vi åkte iväg till Gardens och Midvalley. Biljetter var bokade till Love, Rosie. En riktig tjejfilm :)


Gold Class är en upplevelse om man inte varit på det tidigare. Stora fåtöljer som kan fällas i alla lägen, med fotstöd. En liten filt och en kudde toppar upplevelsen.


Maria och Eva såg nöjda ut när personalen kom in med dricka och popcorn också. Man får inte glömma att be om salta popcorn, annars blir det popcorn med colasmak och det är inte lika gott...


Filmen innehöll både tårar och skratt och slutade lyckligt - så riktigt bra alltså ;) Efter bion köpte vi lite ost och kex och åkte hem och satte oss på balkongen. Skönt med en lugn kväll efter dessa aktiva dagar!