18 mars 2022

Vi firar Helene

Lika härligt som alltid att komma fram till Langkawi. Denna helg har vi lite saker som behöver fixas även här.


Först ut var att ta den lilla bilen in till Kuah för service. När jag satt där och väntade på ett första utlåtande över vad de behövde fixa så passade jag på att ringa och gratulera Helene på födelsedagen. Hon ser ut som hon fyller 45 och inte tio år mer. Min fina syster!


Fick så svar att bilen skulle ta 1,5 - 2 timmar att göra klar så jag åkte hem emellan. Utanför huset kom vår lille Shadow springande. Man blir lika varm i hjärtat varje gång. Alla på gatan vet att när vi är här kan de sluta ställa ut mat. En granne kom till och med hit med penicillin som Shadow skall ha varje dag för han hade trampat på någon giftig växt så tassen svullnat upp. Nu ser det bra ut.


Det är även en svart katt som smyger omkring här. Den ligger upp på den vita muren till höger. De två verkar vara kompisar i alla fall. Skönt att det inte blir slagsmål.


Michi åkte ner och handlade på Cactus och det blev middag hemma. Vilken fullmåne vi fick ikväll!


Vi hade skickat en bukett blommor till Helene på födelsedagen, så får vi fira ordentligt när vi kommer hem sedan. Roligt att få se hur den såg ut.


Nu skall det bli oerhört skönt att vara här en helg, bara jag och och Michi. Slappa, sova ut och äta gott. Vi har till och med bestämt oss för att bara äta hemma och knappt röra oss från huset. Skönt!