30 augusti 2018

Besök på Ikea och Ace

Idag blev det en sväng till Ikea och Ikano Centre. Började med Spotlight, en fantastisk pysselaffär från Australien. De hade rea på sina hotellhanddukar som är tjocka och mjuka som en dröm. Nu hade de 40% rabatt så jag slog till och köpte fyra vita och fyra grå att ta med hem till Sverige. Där har vi handdukar som verkligen behöver bytas ut. 

Fortsatte sedan till Ace Hardware för att köpa en burk Hammarlack till för balkongen på ovanvåningen. Frågade efter färgen när jag kom in och fick det klassiska svaret: Öööööhhhhh??? Har efter femton år fortfarande inte vant mig vid hur många människor som jobbar utan att ha någon koll överhuvudtaget. Som tur var kom en annan hjälpsam kollega som kunde lotsa mig rätt. 

Avslutade sedan på Ikeas matavdelning. Det blev en kasse med godsaker hem. Man måste ju dit när kaviaren är slut. Det var hur långa köer som helst så jag var tvungen att fråga en i personalen vad som var på gång. Då var det kön till att lämna tillbaka saker!!! OMG tur man inte behövde stå där. 


Blev hämtad av en Grabtaxi som var lite ovanligt utsmyckad. Pepsi överallt till och med på taket!



Har nu bokat in en bokklubb hemma hos oss den 27 september. Då skall vi se filmen Book Club och äta lite ost. Åt middag på balkongen och vinkade sedan hejdå till Thelma. I morgon är det nationaldag här så hon är ledig. Det är också hennes födelsedag och nu fyller hon 48. Hon frågade om hon fick åka till Langkawi med sina bästa kompisar och de får låna huset. Det blir en mysig helg för henne!