04 mars 2017

Träff med alla föräldrar

Vaknade efter nästan tio timmars sömn. Så underbart! Jag satte mig och läste lite och hörde mystiska ljud som visade sig komma från murstocken. Troligen har en fågel ramlat ner och kan inte ta sig upp... Vi får nog ringa sotaren och be om lite assistans.



Idag träffade vi alla våra föräldrar. Pappa kom förbi på lite frukost innan han skulle åka och hämta Gudrun. I morgon åker de till Teneriffa och stannar där en vecka. Låter härligt! Vid ettiden åkte Michi och jag in till stan för att träffa Anders och Bärbel på ett kafé i Majorna. Vi åkte förbi Gasklockan som nu är nästan helt riven. Ett minnesmärke i Göteborg borta. Det skall bli spännande att se vad som kommer istället. Det var roligt att få träffa Michis föräldrar en stund och jag och Anna hinner nog med en sväng till nästa vecka.



När vi åkte från stan stannade vi till vid Partille Arena för lite träning. Michi har varit duktig och varit där varenda dag, så det gäller väl att jag hänger med nu. Jag var inte det minsta sugen. Så kallt och bara tanken på att ta på sig ett litet linne och korta shorts var skrämmande. Men, men, när man väl är klar så är man ju jättenöjd. När Michi sedan ville visa mig restaurangen på Partille Arena och bjöd på en italiensk Peroni så var ju det rätt trevligt också!




På kvällen blev det nostalgimiddag; Oxfilé med gorgonzolasås och rösti. Det var det vi ofta lagade när vi jobbat hela veckan och var helt slut, helgen hade kommit och barnen sov. Då smakade det så väldigt gott! Det gjorde det nu med...