07 januari 2024

Dags att packa och åka till London

Vår pump till bergvärmen lyser röd där det står HP vilket den inte ska göra och trycket, som ska ligga på ett, är uppe på ett och ett halvt. Hm... Temperaturen inne är 14 grader och det är inte skönt. Jag har försökt få tag på Holmgrens men ingen svarar på serviceavdelningen ens när man går via växeln. Vi hoppas det funkar att vänta till servicen vi har inbokad på fredag.



Strax innan vi skulle åka till Landvetter var Michi upp och hämtade pappa. Vi skulle visa honom pumpen och ge honom mat vi hade över. Det var skidåkning på TV som skulle kollas klart innan vi kunde åka och både pappa och Michi satt väl påpälsade inne.


Vid halvsextiden var vi ute på Landvetter och incheckade. Det är alltid lika skönt när man blivit av med väskorna och kan känna att man är på väg.


Vi hade med två resväskor för Anna och Fredrik och Anna och Erik kom med Pluto och mötte oss vid taxin och tog med dem upp till sig. Alltid gott att få säga hej.


Det har varit översvämningar i Maidenhead på vissa ställen och den lilla ån har stigit över alla bräddar. Themsen har ovanligt mycket vatten och det fyller på överallt. Vi kan nu inte gå genvägen in till centrum då den lilla gångvägen bitvis ligger under vatten.


Nu landar vi här i tre dagar så vi hinner packa upp och packa om innan vi beger oss till Malaysia igen.