15 december 2012

Sista helgen i KL

Så kom den sista helgen för i år i Kuala Lumpur. I fredags var jag och fixade naglarna tjusigt julröda och var sedan på kontoret och jobbade. Idag kom i alla fall vår revisor när vi nu hade bokat om mötet han glömde sist. Fredrik har äntligen sitt väl värda jullov. Nu har han varit trött det sista, så han till och med har gått och lagt sig för att sova middag innan det varit dags för läxorna. På kvällen fick han hit lite kompisar igen och hade middag hemma. Så mysigt!

Fredag eftermiddag skulle Michi flyga från Landvetter till London via Köpenhamn. När han kom till Landvetter fick han reda på att det var tekniskt problem med flyget och det blev drygt en timme försenat. Väl i Köpenhamn  hade han missat sitt flyg till London. Anna var sååå besviken, Fredde likaså som skulle  få hem sin gamle klasskamrat på middag och Michi var väl inte speciellt nöjd med att få sova i ett hotell i Danmark i stället för att vara med Anna. Lördag morgon skulle planet gå sju, men då fanns det inga piloter för de var insnöade i Århus. Vilken soppa! Till slut kom han iväg klockan nio och kunde äntligen få träffa Anna efter fem månader!

Lördagen gick i fixandets tecken hemma. Leta fram alla julklappar, gå igenom räkningar, rensa skrivbordet och förbereda med listor till Thelma. Vi kommer att vara mellan 10-12 personer här under nyår så det är mycket som skall fixas. Fick just roligt besked från Michi att våra vänner Anna och Mats med barn skall till Singapore vid jul och nu är det bestämt att de kommer upp till Langkawi 27 december - 1 januari. Kul!

Lördag kväll hade Fredrik bokat in fyra killar som skulle sova över och jag blev hembjuden till Anders och Jeanette på lite middag och hejdå för julen. Tog med lite hemmagjord knäck :) Efter ett tag tog de helt plötsligt på sig lite julutstyrsel och kom med tre paket. Ett inramat foto från loppet i Angkor Wat, en skiva med Casey från American Idol och ett drinkmått. Tror Anders tyckte att jag blandade för starka gin och tonic till Jeanette och mig. Vi som blev så trevliga...


Imorgon bär det av hem mot Sverige, kyla, familj, vänner och riktig svensk jul!!!