19 december 2016

Winter Wonderland och Dreamgirls

Sista dagen i London för denna gång. Michi, Anna och jag tog oss en tur in till stan för att besöka affären som sålde barutrustning och kom hem med en låda med nio små delar med allt från silar till måttsats. Spännande! Nu får vi träna upp oss. Det blev också besök i Covent Garden.



Vid femtiden kom Fredrik hem till Anna och vi firade Michis födelsedag lite - igen. Därefter bar det iväg till Winter Wonderland i Hyde Park. Alltid roligt att besöka och få lite julkänsla.



De har ett stort tält som kallas Bavarian Village där det är ett band som spelar och alla sjunger med. Så positiv stämning. Man kan sedan köpa öl, varmt vin, tyska korvar och mycket annat och äta lite medan man sitter där och lyssnar och tittar på folk. Kul!



Därifrån tog vi oss vidare till Savoy Theatre för att se Dreamgirls. Med i uppsättningen är Amber Riley som spelade Mercedes i tv-serien Glee.



 Vi satt nere på parkett på rad L och såg scenen hur bra som helst.



När Amber Riley sjöng "I am telling you" så blev hela teatern galen. Det var det bästa vi någonsin hört. Hela publiken stod upp, stampade, applåderade och skrek medan hon sjöng. Så otroligt starkt. Folk var så tagna. Jag har aldrig varit med om att någon får stående ovantioner mitt under en sång. Så bra!!! 


Många i ensembeln var bra, men när hon sjöng så bleknade alla andra bort hur bra de än var. Vad som är synd nu är att de alltid tänder lyset och vill att folk skall gå redan efter första ridån har fallit. Förr kunde man ju alltid klappa in dem några gånger. Denna kväll hade det nog aldrig tagit slut.



Efter middagen tog vi en öl på en pub precis runt hörnan för att avsluta denna sista kväll.



 Fick till och med ett foto med mig och vår käre son! Mysigt.



Så var det dags att åka hem. Nur och Anna gick ut med några kompisar som nu skall flytta från London så det var sista kvällen tillsammans. Michi och jag tog lite ost hemma hos Anna och Fredrik åkte hem och packade och sade hejdå till Victoria som nu åker hem till Malaga och sedan skall studera ett halvår i New York. Ännu en fantastisk dag till ända. Så roligt att komma hit till London och få uppleva så mycket med Anna och Fredrik. Helt obetalbart!