14 december 2023

Dags att köpa julklappar

Efter frukosten idag bar det av in till Allum för att kika på julklappar. Det gick som på räls. Så otroligt skönt. Allt jag ville köpa hittade jag och kom hem med alla presenter utom två. Var inne i Akademibokhandeln för att byta en bok i Låna- och Läsbiblioteket. Fotade då alla nya böcker så att jag har bilder till min bokinstagram. Då kom en liten dam fram och frågade vad jag gjorde. Hon hade inte hört talas om Instagram knappt. Rätt befriande. I Allum har de en lapp med mitt instagramkonto uppskrivet för att tipsa sina kunder. Lite kul!


När jag var hemma igen blev det en promenad upp till pappa. Det är roligt när man går med Pluto på pappas väg för när vi kommer till hans hus så svänger Pluto in utan att man säger eller gör något. Han vet vart vi ska nu.


På kvällen åkte jag ner till Nordic Wellness och provade ett pass BodyStep. Det var många år sedan. Lite kort bara, det höll bara på en halvtimme. Jag trodde det skulle vara mer dans, men det var som ett styrketräningspass.


Hemma blev det middag och sedan bastu igen för Michi och Erik. Fredrik har så mycket jobb och vill hinna klart innan helgen så att han kan vara ledig sedan. Man bara ser en liten enslig lampa lysa nere i kontoret.