21 september 2012

Dags att åka hem till KL igen

Jeanette var uppe tidigt även denna morgon och lyckades fånga soluppgången över bergen. Så fint!




Efter lite god frukost med kaffe i de fina muggarna jag fick av Gunilla var det dags att ge sig av till flygplatsen med Jeanette.


Det tog oss 20 minuter, med stopp för att slänga sopor, till flygplatsen. Vi har ingen sophämtning här ännu, men det gör inte så mycket eftersom det på flera ställen längs vägen finns stora soptunnor utställda där man kan slänga sitt skräp. När Jeanette hoppat av och vinkat hejdå åkte jag till PL Soon Huat för att se om det stämde med Nespressobryggaren, men eftersom det var fredag var butiken stängd. Stannade till vid Cenang Supermarket och handlade lite städsaker istället. Sprang sedan omkring och fotade i huset efter att ha dammsugit, våttorkat, dammat nere samt skrubbat hela badrummet. Börjar kännas som när jag var i Sverige!

Framtida matsal

Matsalen ur en annan vinkel

Köket från två håll

Härligt stort kök!

Vardagsrum

Sprang även och fotade lite ute. Här är poolen där vi nu skall gräva bort en del gräs runtom på andra sidan och istället lägga plattor. Idag kom ingen alls och grävde, men det kanske är för det är fredag...


Så var det dags att säga farväl för denna gången och stoppa på sig nyckeln. Vi kommer ju tillbaka nästa onsdag igen och då blir det förhoppningsvis möbelleverans!


Jeanette lyckades till och med fånga vägen med våra hus på bild från flyget!


Langkawi - Jumpa lagi eller som det heter på svenska: Vi ses igen!