24 november 2022

Tillbaka till Langkawi och vi tar farväl av en legend

Imorse blev det förutom zumba även en timme med belly dancing. Jag har ju provat magdans för flera år sedan så jag hade en sjal med lite klirrande mynt på. En tjej i min salsagrupp hade bjudit med mig och när jag kom dit upptäckte jag till min förvåning att alla var fransyskor inklusive läraren. Det blev inte bara en danslektion, utan även en lektion i franska!


Det blev Firefly från Subang idag när jag skulle flyga upp till Langkawi. Med mig hade jag en väska med 20 kilo böcker som jag har sorterat ut. De lämnades in till secondhandbokhandeln  Chenangstranden nu på eftermiddagen. Tog bara hälften i första omgången så de inte blir helt chockade....


Michi skulle ha flugit 20.45 men planet blev ändrat till 22.40. Han var inte hemma förrän efter klockan ett på natten. Av sju bokade plan med AirAsia har de nu lyckats boka om tiden för alla. Inte sådär jätteimponerande...


Idag gick den store legendariske hockeyspelaren Börje Salming bort efter bara ett halvår med ALS. Så sorgligt och man ser att det verkligen kan drabba vem som helst. Den 10 april 2017 hade vi den stora ynnesten att få besök av honom och hans fru Pia tillsammans med våra goda vänner Pia och Anders just här på Langkawi. Ett stort ögonblick för oss.


Anna är nu i Barcelona och Erik skulle till Utrecht. Fredrik och Lucy har åkt ut till Maidenhead och passar Pluto. Fredrik älskar ju också hundar och har skickat massor med bilder. Så mysigt!



Skönt när barnen kan hjälpas åt lite. När de var yngre var Fredrik alltid den som sade att han ville ha hund så nu får han prova på hur det är.