25 november 2015

Anna kommer till Sverige för att överraska morfar

Trodde jag skulle sova som en liten gris i natt, men klockan fem slog jetlagen till och jag var klarvaken efter fyra timmars sömn. Vad gör man??? Gick upp och jobbade och fick gjort massor :) Klockan nio var det sedan dags för frukost hos Helene. Födelsedagsfrukost för pappa.


Jag talade om att jag endast kunde stanna en timme för jag skulle till banken halvelva. Egentligen var ju målet Landvetter och att hämta upp Anna från London.


Strax efter halvelva kom vår söta dotter äntligen hit!


Vi åkte direkt hem till morfar. Jag hade sagt att jag skulle komma dit på en kaffe innan han och Gudrun åkte till Thorskogs slott i kväll. Väl innanför dörren fick jag hålla kvar honom i hallen så att Anna han springa fram till huset och knacka på. Rösten bröts lite på pappa när han upptäckte att Anna stod där och insåg att hon kommit från London för att gratulera honom. Anna överlämnade en flaska skumpa till pappa från henne och Fredrik och hälsade så gott från sin bror som tyvärr har för mycket tentor för att komma... Hm, pappa anar inte att det kommer dyka upp nya ansikten varje dag nu :)


Helene är ledig på onsdagar så Anna tog lite ledigt från sina böcker och vi åkte alla tre in till Alingsås och besökte bland annat den underbara butiken Balders Hage. Anna tycker allt är så billigt i Sverige och med ett starkt pund så är det ju säkert det.


Jag hade varit förbi systembolaget häromdagen och köpt Blossas nya glögg med Earl Grey-smak så Anna och jag tog oss en första liten glögg för året. Vi var dock så mätta efter lunchen med Helene så det blev bara en macka till middag.


Finns det något bättre än att ha barnen omkring sig! Jag däckade dock redan klockan nio med jetlag i kroppen och sen kväll i går. Inget roligt sällskap alls. På fredag kommer både Michi och Fredrik också. Så mysigt!!!