12 februari 2013

Långledigt i samband med det kinesiska nyåret

I söndags tog vi det lugnt hemma och det var riktigt skönt. Michi tränade och höll på med sin iPad och jag tog med mig en bok ner till poolen en stund. Försöker läsa ut en bok till nästa bokklubb så jag kan lämna tillbaka den. På kvällen träffade vi Olivia och Daniel, våra schweizisk-franska kompisar, och tog med dem till Subak. Restaurangen är så mysig och ligger så fint, men ingen hittar dit utan hjälp, så nu visar vi den för alla våra vänner :)

Det kinesiska nyåret ger alltid några dagars extra ledighet och det var ledigt från skolan både måndag och tisdag. Jag var iväg och tränade lite, men gick inte in och jobbade eftersom Fredrik var ledig. Tisdag gick jag i alla fall upp till kontoret och gick ut och åt lunch med Michi. När han gick tillbaka till jobbet strosade jag runt i 1 MK lite. Försöker hitta sporthörlurar som funkar när jag springer. De jag fick med till min telefon hoppar ur öronen med jämna mellanrum så det blir lite irriterande. Skall finnas sådana som fungerar med bluetooth så jag inte behöver ha sladdar viftandes överallt. Inga hörlurar fanns dock i 1 MK. Gick istället in i en liten butik som säljer olja och vinäger i lösvikt. Så småningom skall de även sälja whiskey, likörer och annat i lösvikt också. Kul idé!


Fick i alla fall köpt en äppelcidervinäger samt en fantastiskt god olivolja smaksatt med citron. Nu kan vi blanda lite god salladsdressing! Avslutade kvällen med min femte bollywoodlektion. Nu börjar vi komma riktigt långt i dansen :)