17 mars 2021

Hemmakväll med The King´s speech

Michi och jag tog vår nya promenadrunda idag och stannade på I-Mangrove för att ta en kaffe. De hade så söta små kattungar som deras barn gick och bar på. Vi var lite oroliga för Shadows reaktion, men han bara nosade hur fint som helst. Så gulligt! Vi träffade ett nytt trevligt par: Charlene från Tyskland och Aden från Malaysia. Det verkar vara många mixpar som går hit och fikar.


På kvällen gick Michi ut och åt med vår granne Nathan. De var nere på Tapaz igen. Det var skönt att få en kväll hemma. När jag pratade med pappa häromdagen så sade han att han skulle se The King´s speech och jag nämnde att jag aldrig sett den. Han sade att jag bara måste se den. Ikväll blev det av och den var verkligen jättebra. Fredrik nämnde att den fått en Oscar för bästa film och bästa manliga huvudroll. Extra roligt att se den nu när jag precis läst en bok om Wallis Simpson också.


Anna skickade bilder idag igen. Byggarna var snabbare med garderoberna än de beräknat så idag satte de upp våra i sovrummet.


På kanten har vi låtit göra en bokhylla så att man utnyttjar utrymmet maximalt.


Vi valde att göra varsin dubbelgarderob med bara hyllor och lådor. Vi kommer ju behöva mer garderober, men får fixa det när vi är på plats.


I Annas och Eriks lägenhet hade de fått in en hel garderobsvägg i det rum som skall bli kontor.


De bär över mer och mer. Så roligt att följa!