19 januari 2012

Bokklubbarna kör igång igen

Idag, onsdag, var jag inne i stan för att besöka Nasha på  hennes kontor. Äntligen skulle vi komma fram till den slutliga, slutliga versionen av ekonomisk sammanställning för världsmötet vi hade här i mars förra året. Nasha hade ordning på sina saker och det gick rätt så snabbt denna gången. När vi ansåg oss klara traskade vi ner till KLCC för att äta lunch.På väg ner till stan såg jag denna kreativa lösning. Där ett gigantiskt hål i gatan öppnade sig hade man stoppat ner en sten för att jämna ut det hela. Det var bara det att istället för ett hål, stack nu en stor och kantig sten upp som kunde skrapa bilen undertill. Vilket är bäst/värst?


Hela KLCC var nu dekorerat med saker inför det kinesiska nyåret och man kunde inte förstå att det kunde vara så juligt bara för några veckor sedan. Tycker att det är rätt fint som de gör i ordning för denna högtid. Miljöskadad efter åtta år här kanske. Vi hamnade på Ben´s som vanligt och hade jättetrevligt, men saknade Gunilla som alltid brukar vara med.


Hemma träffade jag på Fredrik som nu hade haft tenta i engelska och en glad Anna som lämnat in sin uppsats i Business. Själv skulle jag iväg på kvällen till årets första bokklubbskväll som denna gång var hemma hos Nina.


Som alltid lika roligt att träffas och självklart mycket att prata om efter ett långt juluppehåll. Det blev lite bokgenomgång på slutet i alla fall :)