28 juli 2016

Till Lerum och Stenmans på middag

Hittar ibland lite roliga saker på internet och denna stal jag från en kompis. Stämmer rätt bra när man är hemma i Sverige. Det blir inte så strikt diet, men mycket middagar och vin istället...



Idag hade vi tusen saker planerade på en lång lista. Det började med en tur till tippen i Munkegärde med att slänga säckar med löv från häckklippningen. Det fortsatte sedan med mammografi för min del, som för övrigt gick bra, medan Michi åkte till kontoret. När jag blev upphämtade åkte vi till Bärbel för ett besök. Därifrån till Järnia i Lerum då Michi behövde skruvar för att fixa Bärbles köksstolar.




Nästa stopp var Lerum där vi slängde in alla halsband och en tvätt och så bar det av hem till pappa. Vi hade en lunch på Aludden att se fram emot.



Efter lunchen blev det hem, ny tvätt in, Ica Kvantum, systemet, biblioteket, mammas grav och Posten i Stenkullen. Hem för att hämta tvättarna m.m. och köra Michi till kiropraktorn. Tillbaka till Bärbel för att skruva ihop stolarna och till slut ut mot Rörtången. Vi kom dit vid halvsex och våra vänner Monica och Anders skulle komma vid sex-halvsju. Raskt fixat till middag, disk och dukning. Pust och stön. Så skönt när de kom och vi äntligen fick sitta ner :)




Middagen kunde ätas ute, men sedan fick vi flytta in. Inte ens filtarna var tillräckligt att svepa om sig. Det var så roligt att ses och hinna sitta och prata bort flera timmar!!!