04 juli 2018

Till London och Anna opererar mandlarna

Michi, Sohail och jag åkte till Landvetter redan 5.20 i morse. Hemskt att gå upp så tidigt! Jag gick rätt igenom med bara handbagage. Denna gång går resan till London. Anna skall operera bort mandlarna. Jag var hemma hos henne vid nio och halvtolv åkte vi till The London Clinic. Allt går på hennes jobbfärsäkring vilket innebar eget rum. Väldigt lyxigt. Tolv var hon incheckad.



Jag fick en kaffebricka med hundra rör med socker. Haha, undrar hur mycket de tänkte jag skulle använda...



Strax efter ett kom de och hämtade Anna och jag gick ut på lunch. Hittade Cote Brasserie på en tvärgata till Marylebone High Street. Vet att Anna har varit på en av deras restauranger och att det var bra.




Beställde in en favorit, Moules Marineres och fick sitta ute. Kunde inte vara bättre.




En trött Anna kom tillbaka vid halvtretiden. Nu gällde vila och observation i några timmar. Vid fem var det dags för middag och hon fick en hel meny att välja från. För att veta vad som går ner beställdes potatismos, omelett och hummersoppa.



Vid halvåtta kom Fredrik och Victoria och hälsade på med en gigantisk bukett med blommor. Så gulligt av dem!


Strax efter åtta kunde vi åka hem och det var skönt för Anna att få krypa ner i sin egen säng. Michi skickade lite bilder från Polen, dit han och Sohail åkt för att träffa en större kund.



De skulle träffas lite senare på dagen så Michi och Sohail hade tid att åka runt lite och tog en fika på ett ställe. Det blev lite lurigt för de var tvungna att ha kontanter och fick gå på upptäcksfärd för att hitta en bankomat. Till slut kunde de både betala för maten och få ut bilen från parkeringen.




Det såg väldigt fint ut där de var!!