16 mars 2014

Träning, Bulldog och Fatty Crab

Söndagar börjar alltid med träning för hela familjen. Michi brukar spela tennis, badminton och squash med killarna på kontoret och allt oftare är Fredrik också med. Fredrik var uppe och iväg för körlektion nummer sju och åtta i morse. Jag var hemma och körde lite trappträning och sprang och sedan kunde vi alla ha gott samvete resten av dagen. Vid strax efter två stack vi sedan iväg allihop till Bulldog. Michi och jag delade på en rätt, medan alla yngre killar åt desto mer. Vi skrattade gott åt Nils, som först hade delat en nachostallrik med Fredrik och sedan fick in denna gigantiska macka med rostbiff.


På kvällen tog vi sedan med Olivia och Daniele till Fatty Crab. Jag har inte varit där på så länge och det är verkligen ett roligt ställe att gå till. Vi hade dock glömt att varna Olivia för hur kladdig man blir och hon kom i en vit topp. Den var rätt prickig när vi var klara efter att ha mumsat i oss mängder med chilikrabba.



Efter att ha lämnat av Olivia och Daniele hemma hos sig tog vi ett sista stopp på Bricks & Barrels.


Fredrik satt fortfarande och pluggade när vi kom hem och jag kunde bara ännu en gång konstatera att det är skönt att man inte är student!