18 mars 2021

Grattis till Helene

Det viktigaste först: Hurra, hurra, hurra, hurraaaaaa för Helene som fyller år idag. En bukett blommor levererades från familjen Cederkvist. Det börjar se vårlikt ut därhemma. Pappa fick också sin första spruta idag och nummer två är bokad till 15 april. Så otroligt skönt! Moderna var den han fick.


Michi och jag åkte på morgonen in till polisstationen i Kuah och fick tillstånd att åka ner till KL igen. Det gick hur bra som helst och mycket trevligare personal här än den jag var på vid flygplatsen.


En lite tufsig fågel satt nära poolen och köksingången idag. Jag var lite orolig att Shadow skulle gå på den, eller kanske redan gjort, för den flög inte. Jag fick ta den i en kökshandduk för att ta ut den från vår tomt. När jag gick åt ena hållet var där en vildhund, när jag gick åt andra hållet strök en katt omrking. Sprang omkring med den stackars darrande fågeln åt alla håll. Fick till slut sätta ner den på andra sidan vägen och hoppas att den klarade sig.



För ett år sedan exakt landade jag på Landvetter efter några dramatiska dygn i Spanien och en natt på hotell vid Arlanda. Inte kunde jag då ana att jag skulle bli kvar till 12 september. Fantastiskt på ett sätt när sedan både Michi och barnen kom till oss och vi fick så mycket tid tillsammans. Det lever vi på nu och räknar ner tills vi kan ses igen.