19 augusti 2014

Dags att börja jobba igen

Måndag och dags att ta itu med träningen igen. Gick iväg till Fitness First och var med på ett Zumba-pass med Cliff. Roligt att vara igång igen och extra kul när massor av asiatiska träningskompisar glatt hälsade mig välkommen tillbaka. 

Fick ägna en del av dagen till att ringa Valmyndigheten i Sverige då Michi inte fått sitt röstkort. När man bor utomlands en längre tid måste man vart tionde år anmäla att man fortfarande vill rösta i Sverige. Jag hade skickat in en sådan lapp till Skattemyndigheten där Michis och mitt namn stod på samma papper. Nu visade det sig att de dock bara registrerat mig och inte Michi. Skumt! Man kan i alla fall få rösta bara genom att ha med sig sitt pass så det löser sig. Vi kan rösta här fram till 8 september.

Tisdag morgon startade jag med att snabbt beställa biljetter till konserten med Mariah Carey den 22 oktober. Vi får besök i oktober av ett par kompisar, Maria och Eva, och de hade nu bekräftat att de också gärna ville gå. Lyckades få biljetter på raden bakom Michi och Anna så det var kul.

Efter ytterligare ett Zumbapass, som var 90 minuter med 80-talstema denna gång, var det dags att gå till kontoret och börja göra lite nytta. Efter en stunds jobb traskade Michi och jag över till 1 MK för att äta på...Sushi Zhangmai! Förvånande, va?? Det var första gången jag sett att de fått igång den nya rulltrappan så Michi fick modella lite.


När vi stod i kö till restaurangen brakade världens största oväder lös. Det åskade och regnet fullkomligt vräkte ner. Det var väldigt skönt att kunna sitta inomhus. När vi lämnade restaurangen fick vi gå via affären FOS och köpa varsitt paraply och ett par flip-flop. Sushin var som vanligt helt fantastisk!


Jag fick mig ett gott skratt när jag kom till kontoret och såg att alla stackarns killarna som gått till jobbet blivit helt dränkta. Deras shorts och tröjor hängde på tork lite här och var på kontoret. Tur vi har arbetskläder de kunde ta på istället :)


På kvällen gick vi ner till den varma bubbelpoolen efter maten för att lätta på det onda i Michis rygg. Synd att de är så långsamma denna gång med att komma tillbaka till Michi med besked om vad han behöver göra...