09 november 2016

Heldag i stan och val i USA

Idag hade ingen av oss något inbokat så vi bestämde oss för en dag på stan och tog bilen in till Pavilion. Första stoppet blev Brittish India där Vera hittade en ny kompis.


Jens tog sedan med Vera oc Alva en sväng och Josefine kunde botanisera friskt i Desigual.


Vi sammanstrålade sedan nere på food courten och åt god japansk lunch.



Julskyltningen har nu börjat i Pavilion och skall vara klar om sex dagar. Det lär som vanligt bli något spektakulärt.



Efter maten var vi redo för lite mer shopping och gick över gatan till Fahrenheit. Familjen Franzen som var här tidigare hade hittat så fina tröjor där i någon lokal affär som jag gärna ville hitta. Älskar tröjor med trumpetärm som detta var. Skam den som ger sig - efter tag var affären htitat. Alva och Vera var desto gladare när de hittade Pikachu :)


När all shopping av avklarade och alla hade varsin påse så blev det fikastund på Coffee Bean. Julsmakerna hade nu kommit.


Det gäller att hinna besöka alla sina favoritplatser när man är här på besök så ikväll blev det middag på Souled Out.


På Facebook lade folk ut helt fantastiska bilder över Stockholm. Det har kommit otroligt mycket snö. Kaos i trafiken, men otroligt vackert!


Beställde idag en ny väggalmenacka för 2017. Det här blev det nya omslaget med bilder från stora händelser 2016. Man inser att vi hinner med rätt mycket!


Den här roliga skylten dök också upp på Facebook. Så sant! Man minns många fotbollsmatcher när barnen spelat och där föräldrar fullständigt vill ta över. Rätt kul!!


Nu är det nedräkning tills vi får se barnen. Skall bli så kul. Fredriks resa till KL är inte bokad ännu så det är det sista att ta tag i.