08 oktober 2015

Kakbak med Amanda

Missade Sweas kaffemorgon i morse i väntan på att Unifi, vår internetleverantör, skulle komma hit. Vi måste fixa om var internet kommer in i lägenheten nu när vi flyttar upp kontoret till Fredriks rum. Betongväggar har en förmåga att stoppa alla internetsignaler så man måste ha signalerna nära. Vid tolv dök de upp och tillsammans med vår datakille Lee så fick de allt att fungera. Underbart! 


Efter skolan slutat kom Amanda hit för att lära sig att baka kolakakor. Hon bara älskar dem och nu när inte Fredrik är här och levererar med jämna mellanrum så tänkte vi att det var bra om hon fick se hur man gör.


Vi hade ett par jättemysiga timmar och hann prata om det mesta plus planera lite inför Fredriks resa till Brasilien med dem och Amandas resa till Europa i sommar. 


Senare på eftermiddagen kom Lee tillbaka och flyttade nu upp min dator och vår skrivare för att se att allt fungerar som det skall och det gjorde det.


Nu återstår bara att flytta om alla möbler. Sängen och ett par andra saker skall ner och våra skrivbord, bäddsoffa och hyllor skall upp. Nästa vecka kanske vi blir klara!