27 oktober 2013

Michi i Colombo 25-27 oktober

Torsdag kväll den 24 oktober flög Michi från Langkawi till KLIA där han träffade sin kompis Pattu. De skulle resa tillsammans till Colombo på Sri Lanka för att fira Pattus bror som också fyllde 50 nu. Planet landade mitt i natten mot fredagen och Michi åkte direkt till Courtyard hotell för att sova några timmar.

Nästa dag startade han med ett möte och sedan blev han upphämtad av Pattu och de åkte till den här fina engelska klubben. Här träffade de Pattus bror, Ragu, och några vänner till honom. Sri Lankeserna gick hårt åt spritet och startade direkt med gin och tonics. Till slut blev det i alla fall öl och Michi var nog tacksam att han hållit sig till öl...


Efter några timmar på hotellet bar det sedan av till Ragus fest där ett hundratal personer firade hans födelsedag. Nästa dag åkte Michi ut med Pattu igen och de handlade lite och åt lunch på Barefoot, en designaffär i Colombo.



På kvällen var de inbjudna till en av Ragus vänner på middag och därifrån bar det av direkt till flygplatsen för att flyga nattflyg hem och landa i KL igen tidigt, tidigt söndag morgon.

Till Megamall och middag på Riblee´s

I morse landade Michi redan vid sjutiden och var hemma vid nio och stupade i säng. Lite bilder från Sri Lanka kommer inom kort. När han piggnat till lite så åkte vi till Megamall för att fixa lite ärenden. Bland annat byta passnummer hos Maxis vilket kommer att förenkla tillvaron när vi behöver ordna något med telefonerna... Nu är det snart dags för Deepavali, den stora indiska högtiden som också kallas ljusets högtid. Överallt ser man dessa fina bilder gjorda av små, små stenar i alla möjliga färger.



Det hade öppnat en enorm Barbieaffär i Megamall också. Kände kanske inget större behov av att gå in där nu.



På kvällen blev det sedan middag för oss alla tre på Riblees. Vid grannbordet satt ett ugnt par med varsin iPad. Undrar om de bytte ett ord under hela middagen? Med sig hade de denna lilla hund. En barnfamilj som också var där kom ut i omgångar och ställde sig helt ohämmat tjugo centimeter från paret som åt för att kolla på hunden. Här finns inga gränser för vad man kan med... ;)



Mysigt att vara alla tre igen!