24 januari 2015

I Chinatown och på norsk julfest

Startade dagen med en liten god frukost ute på balkongen. Vi hade sedan bokat Jeffrey som skulle ta med Magnus och Åsa på lite tur runt stan. Bland annat skulle de till KLCC och Central Market. Michi hade bokat tid för ryggträning med fysioteraputen i Plaza Damas och jag skulle visa barnens lägenhet för potentiella hyresgäster nu när Anna flyttat.


Vid tretiden åkte Michi och jag ner till stan och träffade Åsa och Magnus i Chinatown. Där blev det lunch på Old China Café och besök i klockaffären.



Jag passade på att handla blommor när vi var där. Det kostar absolut ingenting. Två stora golvuppsättningar plus en korg med massor av blommor gick på totalt 107 rm. Gratis!! Magnus och Åsa gjorde ett sista "litet" inköp i Central Market. Det var två triangelbäddar att ha på golvet hemma.



Magnus och Michi köpte svarta sopsäckar och tejp så att de kunde slå in paketet ordentligt för flygresan hem.



Så var det dags för oss att vinka hejdå vid sjutiden och sedan snabbt byta om och åka till norsk julfest hemma hos Jessika och Ingvar.



Det blev gravad lax, norsk julgris modell suckling pig och sedan kransekake och citronmarängpaj. Att vi var mätta är ett understatement. Ibland är det bara så gott :)




Här är den norska kransekaken som smakade som marsipan.




Herrarna demonstrerade lite balansövningar som skulle vara en sorts nykterhetstest för att kunna köra bil. Ställer mig något tveksam till trovärdigheten i detta :)




Efter en mycket trevlig kväll var vi hemma igen vid ett-tiden. Nu har vi bara ett par dagar kvar att njuta av att vara hela familjen för denna gång. På måndag reser Anna till Sverige och Michi reser på onsdag. Det kommer att bli tomt här hemma.